The Layover (2017)

Komedi

Dy shoqe të ngushta, Meg dhe Kejt vendosin të ndërmarrin një udhëtim pushimesh për tu larguar nga streset e tyre të përditshme. Pasi avioni i tyre bën një devijim ato e gjejnë veten në Shën Luis, duke u zënë se cila do ta bënte për vete djalin që njohën në avion!


Aktoret kryesor: Carolyn Adair, Emy Aneke, Matt Barr, Michael Benyaer

Regjisor: William H. Macy

Shkrues: David Hornsby (screenplay), Lance Krall (screenplay)

88 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org