Ghost in the Shell: Stand Alone Complex - Solid State Society (2006)

Aksion Animuar Aventurë

Kanë kaluar 2 vite që kur Motoko Kusanagi u largua nga Seksioni 9 dhe Togusa është lider i skuadrës. Seksioni i ri i zgjeruar përballet me një sërë vetëvrasjesh e incidentesh, edhe gjatë hetimeve zbulohet se dikush me pseudonimin "Mjeshtri i kukullave", qëndron pas ndodhive. Por kush është "Mjeshtri i kukullave"?


Aktoret kryesor: Atsuko Tanaka, Osamu Saka, Akio Ôtsuka, Kôichi Yamadera

Regjisor: Kenji Kamiyama

Shkrues: Shirow Masamune (comic), Kenji Kamiyama (screenplay), Shotaro Suga (screenplay), Yoshiki Sakurai (screenplay)

108 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org