Lovelace (18+) (2013)

Biografi Dramë

Historia e Linda Lovelace, e cila është përdorur dhe abuzuar nga industria e pornografisë nën urdhërin e bashkëshortit të saj shtrëngues, para se të merrte kontrollin e jetës së saj.


Aktoret kryesor: Amanda Seyfried, Peter Sarsgaard, Sharon Stone, Robert Patrick

Regjisor: Rob Epstein, Jeffrey Friedman

Shkrues: Andy Bellin

93 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org