Part Three: Destiny (2015)

Biografi Dramë Histori

Faraoni Tut marshon kundër Mittanit dhe synon të shkatërrojë armiqtë e tij të fundit brenda pallatit në mënyrë që të sigurojë vendin e tij në histori.


Aktoret kryesor: Ben Kingsley, Avan Jogia, Sibylla Deen, Alexander Siddig

Regjisor: David Von Ancken

Shkrues: Michael Vickerman (story), Peter Paige (story), Brad Bredeweg (story), Michael Vickerman (teleplay by)

88 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org