Bulletproof Monk (2003)

Aksion Fantazi Komedi

Një murg tibetian bëhet udhëheqësi i një djali nga rrugët dhe e mëson se si të mbrojë një pergamenë që zotëron vargjet për pushtetin e plotë.


Aktoret kryesor: Yun-Fat Chow, Seann William Scott, Jaime King, Karel Roden

Regjisor: Paul Hunter

Shkrues: Ethan Reiff, Cyrus Voris

104 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org