Chaos (2005)

Aksion Dramë Krim

Pesë burra të maskuar futen në një bankë dhe mbajnë peng klientët dhe punonjësit. Shefi i policisë Lorenz detyrohet të thërrasë inspektorin Keuntin Koners i pezulluar kohët e fundit nga shërbimi për një gabim serioz. Koners pranon me padurim detyrën, veçanërisht pasi merr vesh se ai do të punojë së bashku me inspektorin e ri Deker...


Aktoret kryesor: Jason Statham, Ryan Phillippe, Wesley Snipes, Henry Czerny

Regjisor: Tony Giglio

Shkrues: Tony Giglio

106 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org