Luck-Key (2016)

Aksion Komedi

Një vrasës me pagesë pëson një aksident dhe humb kujtesën. Kur zgjohet, ndërron identitetin me një aktor të ri dhe të varfër.


Aktoret kryesor: Hae-jin Yoo, Joon Lee, Yun-hie Jo, Ji-yeon Lim

Regjisor: Gye-byeok Lee

Shkrues: Yoon-Mi Jang (adapted screenplay), Yoon-Mi Jang, Kenji Uchida (original screenplay), Kenji Uchida

112 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org