High Risk (1995)

Aksion Komedi Krim

Truproja e një ylli të zbehur filmash aksion shpëton reputacionin dhe jetën e tij gjatë një grabitjeje bizhuterish.


Aktoret kryesor: Jet Li, Chingmy Yau, Jacky Cheung, Charlie Yeung

Regjisor: Jing Wong, Wai-Lun Lam

Shkrues: Domonic Muir (dubbed version), Jing Wong

101 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org