Zombie 108 (2012)

Fantashkencë Horror

Një virus përhapet në Taipei dhe forcat S.W.A.T. nisin evakuimin e zonës. Por në Ximending policia has kundërshtimin e Banditëve lokalë. Të dyja palët duhet të bashkëpunojnë për të shpëtuar nga sulmet e zombiëve.


Aktoret kryesor: Morris Hsiang Jung, Yvonne Yao, Sona Eyambe, Josh-Hiyakawa Wilson

Regjisor: Joe Chien

Shkrues: Joe Chien (screenplay)

88 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org, Privacy Policy, DMCA
Disclaimer: This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!