Dunkirk (2017)

Aksion Dramë Histori

Filmi tregon historinë e ushtarëve britanikë, francezë dhe holandezë të bllokuar në brigjet e Dankrikut nga gjermanët..


Aktoret kryesor: Fionn Whitehead, Damien Bonnard, Aneurin Barnard, Lee Armstrong

Regjisor: Christopher Nolan

Shkrues: Christopher Nolan

106 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org, Privacy Policy, DMCA
Disclaimer: This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!