Batman Begins (2005)

Aksion Aventurë

Në BATMAN BEGINS, regjisori i shumë duartrokitur, Christopher Nolan, eksploron origjinën e KALORËSIT të ZI legjendar. Me kujtimin e vrasjes të prindërve të tij, trashëgimtari i zhgënjyer Brus Uejn udhëton nëpër botë duke kërkuar mënyrat për të luftuar padrejtësinë dhe ta kthejë frikën kundër atyre që e përhapin. Me ndihmën e shërbëtorit të tij të besuar, Alfred, dedektivit Xhim Gordon dhe aleatit të tij Lusius Foks, Uejni kthehet në qytetin Gotham dhe lë të lirë unin e tij të dytë: BATMAN, një ndëshkues të maskuar i cili përdor forcën, intelektin dhe një koleksion të madh armësh të teknologjisë së lartë për të luftuar forcat e këqija që kërcënojnë qytetin.


Aktoret kryesor: Christian Bale, Michael Caine, Liam Neeson, Katie Holmes

Regjisor: Christopher Nolan

Shkrues: Bob Kane (characters), David S. Goyer (story), Christopher Nolan (screenplay), David S. Goyer (screenplay)

140 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org