This Is the End (2013)

Fantazi Komedi

Është Fundi që ndjek gjashtë shokë të ngecur në një shtëpi pas një sërë ngjarjesh të çuditshme dhe katastrofike që shkatërrojnë Los Anxhelosin. Ndërsa bota po merr fund jashtë, furnizimet po pakësohen dhe efekti i mbylljes brenda po kërcënon të shkatërrojë miqësinë e tyre brenda. Më në fund, ata detyrohen të largohen nga shtëpia, duke u përballur me fatin e tyre dhe domethënien e vërtetë të miqësisë dhe shpengimit.


Aktoret kryesor: James Franco, Jonah Hill, Seth Rogen, Jay Baruchel

Regjisor: Evan Goldberg, Seth Rogen

Shkrues: Seth Rogen (screenplay), Evan Goldberg (screenplay), Seth Rogen (screen story), Evan Goldberg (screen story), Seth Rogen (short

107 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org