Tracker (2010)

Aksion Aventurë Dramë

Një veteran afrikano jugor i luftës së Boerit sapo ka imgruar në Zelandën e Re dhe punësohet për të gjurmuar një njeri të akuzuar për vrasjen e një ushtari...


Aktoret kryesor: Ray Winstone, Temuera Morrison, Gareth Reeves, Mark Mitchinson

Regjisor: Ian Sharp

Shkrues: Nicolas van Pallandt

102 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org, Privacy Policy, DMCA
Disclaimer: This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!