The Nut Job 2: Nutty by Nature (2017)

Animuar Aventurë Komedi

Surly dhe shokët e tij duhet të ndalojnë kryetarin e bashkisë që të mos shkatërrojë shtëpitë e tyre për rrugën e një parku zbavitës jofunksional.


Aktoret kryesor: Will Arnett, Katherine Heigl, Maya Rudolph, Bobby Cannavale

Regjisor: Cal Brunker

Shkrues: Bob Barlen, Cal Brunker, Scott Bindley, Peter Lepeniotis (based on characters created by)

91 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org, Privacy Policy, DMCA
Disclaimer: This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!