Boogie Nights (1997)

Dramë

Në këtë film, paraqitet rrugëtimi I një djali të ri, në industrinë amerikane të pornos së viteve 70 dhe 80.


Aktoret kryesor: Luis Guzmán, Burt Reynolds, Julianne Moore, Rico Bueno

Regjisor: Paul Thomas Anderson

Shkrues: Paul Thomas Anderson

155 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org, Privacy Policy, DMCA
Disclaimer: This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!