Jeepers Creepers III (2017)

Horror Mister Triller

Sherifi Den Tashtego dhe një ekip gjuetarësh të specializuar me ndihmën e oficerit Dejvis përpiqen të ndalojnë ngrënien zbavitëse të përbindëshit.


Aktoret kryesor: Meg Foster, Gina Philips, Jonathan Breck, Stan Shaw

Regjisor: Victor Salva

Shkrues: Victor Salva, Victor Salva (based on characters created by)

100 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org, Privacy Policy, DMCA
Disclaimer: This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!