Legion (2010)

Aksion Fantazi Horror

Diku, në një restorant bëhet një betejë e paparë për të mbijetuar raca njerëzore. Kur Zoti e humbi besimin tek njerëzit, Ai dërgoi një ushtri me engjëj për ta shkatërruar këtë botë. Shpresa e vetme e njerëzimit ishte një grup të panjohurish që ishin të bllokuar në një lokal të vogël dhe të ndihmuar nga engjëlli kryesor Majkëll.


Aktoret kryesor: Paul Bettany, Lucas Black, Tyrese Gibson, Adrianne Palicki

Regjisor: Scott Stewart

Shkrues: Peter Schink, Scott Stewart

100 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org, Privacy Policy, DMCA
Disclaimer: This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!