Ajami (2009)

Dramë Krim

Ajami është bashkësia fetare e përzier të myslimanëve dhe të krishterëve në Tel Aviv. Këto janë pesë tregime rreth jetës së përditshme në Ajami.


Aktoret kryesor: Fouad Habash, Nisrine Rihan, Elias Saba, Youssef Sahwani

Regjisor: Scandar Copti, Yaron Shani

Shkrues: Scandar Copti, Yaron Shani

124 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org, Privacy Policy, DMCA
Disclaimer: This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!