Happy Feet Two (2011)

Animuar Familje Komedi

Djali i Mambëllit, Eriku, nuk po gjen dot çfarë talenti ka në botën e pinguinave. Ndërkohë, Mambëlli dhe familja e tij zbulojnë se shtëpinë e tyre e kërcënon një rrezik i madh dhe nëse nuk luftojnë së bashku, s'mund të fitojnë.


Aktoret kryesor: Carlos Alazraqui, Lombardo Boyar, Jeffrey Garcia, Johnny A. Sanchez

Regjisor: George Miller, Gary Eck(co-director), David Peers(co-director)

Shkrues: George Miller, Gary Eck, Warren Coleman, Paul Livingston

100 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org, Privacy Policy, DMCA
Disclaimer: This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!