An Ordinary Man (2017)

Dramë Luftë Triller

Jeta e një ish-gjeneral në arrati që akuzohet për krime lufte dhe marrëdhënia që krijon ai me shërbyesen e vet.


Aktoret kryesor: Ben Kingsley, Hera Hilmar, Peter Serafinowicz, Robert Blythe

Regjisor: Brad Silberling

Shkrues: Brad Silberling (screenplay), Brad Silberling

90 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org, Privacy Policy, DMCA
Disclaimer: This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!