A Special Lady (2017)

Aksion Krim

Një ish-prostitutë ia del të bëhet numri dy i bandave. Por, në kushtet ku, i besuari i saj i hershëm fillon të ndjehet i përdorur dhe një prokuror shantazhohet për të mbyllur marrëveshjet e biznesit të sindikatës, atëherë zbulimi i djalit të fshehur të kësaj ish-prostitute, kthehet në dobësi dhe rrezik për të.


Aktoret kryesor: Hye-Soo Kim, Hee-joon Lee, Sun-Kyun Lee

Regjisor: An-kyu Lee

90 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org, Privacy Policy, DMCA
Disclaimer: This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!