The Worthy (2016)

Triller

Pasi shumica e ujit në botë është helmuar, një grup i vogël të mbijetuarish që jetojnë pranë një rezervati ujor futen në një lojë vdekjeprurëse si macja me miun dhe duhet të mbrojnë veten nga mysafirë që nuk janë ashtu si duken.


Aktoret kryesor: Ali Suliman, Maisa Abd Elhadi, Mahmoud Al Atrash, Mohammad Al Ibrahimi

Regjisor: Ali F. Mostafa

Shkrues: Vikram Weet

99 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org, Privacy Policy, DMCA
Disclaimer: This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!