Detroit (2017)

Dramë Histori Krim

Dramë e bazuar në fakte të ndodhura gjatë trazirave të Detroitit në vitin 1967 në të cilat një grup policësh jo të ndershëm iu përgjigjën një ankese me ndëshkim nga mendja e tyre dhe jo me drejtësi.


Aktoret kryesor: John Boyega, Will Poulter, Algee Smith, Jacob Latimore

Regjisor: Kathryn Bigelow

Shkrues: Mark Boal

143 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org, Privacy Policy, DMCA
Disclaimer: This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!