Spreading Darkness (+18) (2017)

Aksion Dramë Krim

Një drejtor i korruptuar bëhet gjithnjë e më shumë paranojak. Ai po ndiqet nga viktimat e tij të mëparshme dhe një psikiatër i cili i shpërblen pacientët e tij me çorape rozë.


Aktoret kryesor: Dominique Swain, Eric Roberts, Bonnie Aarons, Irene Bedard

Regjisor: Josh Eisenstadt

Shkrues: Josh Eisenstadt (story), Josh Eisenstadt, Josh Eisenstadt, Aaron Pope, Aaron Pope

101 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org, Privacy Policy, DMCA
Disclaimer: This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!