On Wings of Eagles (2016)

Dramë Histori Sport

Erik Lidëll, medalisti i parë i artë i Kinës dhe një nga atletët më të mëdhenj skocezë, kthehet në Kinën e përçarë nga lufta..


Aktoret kryesor: Joseph Fiennes, Bruce Locke, Richard Sanderson, Shawn Dou

Regjisor: Stephen Shin, Michael Parker(co-director)

Shkrues: Rubby Xu, Christopher C. Chan, Michael Parker, Stephen Shin

98 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org, Privacy Policy, DMCA
Disclaimer: This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!