The Strange Ones (2017)

Dramë Triller

Dy udhëtarë, përshkruajnë një rrugë të gjatë përmes Amerikës, për të arritur në kabinën e tyre. Ato, që në pamjen e parë duken si pushime normale, vijnë dhe errësohen, ndërkohë që sekretet e tyre dalin në shesh dhe fusin këdo, në një botë të errët.


Aktoret kryesor: Alex Pettyfer, James Freedson-Jackson, Emily Althaus, Gene Jones

Regjisor: Christopher Radcliff, Lauren Wolkstein

Shkrues: Christopher Radcliff (story), Christopher Radcliff, Lauren Wolkstein (story)

81 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org, Privacy Policy, DMCA
Disclaimer: This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!