Last Flag Flying (2017)

Dramë Komedi Luftë

Tridhjete vite pasi kane sherbyer se bashku ne Vietnam, Leri Sheperd(Dok) bashkohet me miqte e tij te vjeter nga marina, Sal Nealon dhe Reverand Richard Mueller per te varrosur djalin e tij, nje marins i ri qe u vra ne luften ne Irak.


Aktoret kryesor: Bryan Cranston, Laurence Fishburne, Steve Carell, J. Quinton Johnson

Regjisor: Richard Linklater

Shkrues: Richard Linklater (screenplay), Darryl Ponicsan (screenplay), Darryl Ponicsan (novel)

125 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org, Privacy Policy, DMCA
Disclaimer: This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!