Jumanji (1995)

Aksion Aventurë Familje

Loja magjike me zare iu çel një botë të rrezikshme aventurash të vegjëlve, Xhudi dhe Piter. Duke gërmuar në dhomat e një shtëpie të vjetër, fëmijët bëhen padashur pjesë e lojës, ku ka ngecur një tjetër djalë i vogël, 26 vite më parë. A do t'ia dalin ata, t'i japin fund makthit?


Aktoret kryesor: Robin Williams, Jonathan Hyde, Kirsten Dunst, Bradley Pierce

Regjisor: Joe Johnston

Shkrues: Jonathan Hensleigh (screenplay), Greg Taylor (screenplay), Jim Strain (screenplay), Greg Taylor (screen story), Jim Strain (scre

104 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org, Privacy Policy, DMCA
Disclaimer: This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!