The Salesman (2016)

Dramë Triller

Ndërkohë që një çift punon në shfaqjen "Vdekja e shitësit" gruaja e një mësuesi sulmohet në shtëpinë e saj të re. Burri është i vendosur të kërkojë dhe gjejë autorin e krimit për traumën e gruas.


Aktoret kryesor: Shahab Hosseini, Taraneh Alidoosti, Babak Karimi, Mina Sadati

Regjisor: Asghar Farhadi

Shkrues: Asghar Farhadi

124 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org, Privacy Policy, DMCA
Disclaimer: This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!