Mr. Roosevelt (2017)

Komedi

Pasi një histori dashurie përfundon, komediania Emili Martin kthehet në qytet ku bëri kolegjin në Austin dhe duhet të harrojë të shkuarën teksa jeton me ish të dashurin dhe të dashurën e tij të re.


Aktoret kryesor: Noël Wells, Nick Thune, Britt Lower, Daniella Pineda

Regjisor: Noël Wells

Shkrues: Noël Wells

90 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org, Privacy Policy, DMCA
Disclaimer: This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!