Twin Peaks: The Missing Pieces (2014)

Dramë Horror Mister

“Majat binjake Pjesët e munguara” është një përmbledhje e skenave të fshira apo të zgjeruara të serialit horror amerikan, që mbështetet mbi misteret e disa vrasjeve. Në sezonin e parë, “Majat binjake” mori 14 nominime në Emmy Awards dhe sot, listohet si një ndër serialet më të mëdha të të gjitha kohërave...


Aktoret kryesor: Chris Isaak, Kiefer Sutherland, C.H. Evans, Sandra Kinder

Regjisor: David Lynch

91 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org, Privacy Policy, DMCA
Disclaimer: This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!