Scorched Earth (2018)

Aksion Fantashkencë

Një gjuetare shpërblimesh e quajtur Etikus Gejxh ndjek dhe kap kriminelët në një Tokë post-apokaliptike.


Aktoret kryesor: Gina Carano, John Hannah, Stephanie Bennett, Patrick Gilmore

Regjisor: Peter Howitt

Shkrues: Kevin Leeson, Bobby Mort

96 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org, Privacy Policy, DMCA
Disclaimer: This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!