Being Flynn (2012)

Dramë

Duke punuar në një strehë për endacakët në Boston, Nik Flin ri-takohet me babin e tij, një mashtrues dhe poet i vetëshpallur. Duke pasur telashe në jetën e tij personale, Nik lufton me dëshirën për t'u lidhur përsëri me të atin.


Aktoret kryesor: Robert De Niro, Paul Dano, Julianne Moore, Olivia Thirlby

Regjisor: Paul Weitz

Shkrues: Paul Weitz, Nick Flynn (book)

102 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org, Privacy Policy, DMCA
Disclaimer: This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!