Victor Crowley (2017)

Horror Komedi

10 vite pas masakrës së fundit, kur disa të rinj duan të bëjnë një film mbi historinë e tij, Viktor Crowley shfaqet përsëri dhe rifillon të vrasë.


Aktoret kryesor: Parry Shen, Kane Hodder, Laura Ortiz, Dave Sheridan

Regjisor: Adam Green

Shkrues: Adam Green

93 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org, Privacy Policy, DMCA
Disclaimer: This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!