The Cloverfield Paradox (2018)

Fantashkencë Horror Mister

Në orbitën e një planeti në prag lufte, shkencëtarët testojnë një pajisje për të zgjidhur krizën e energjisë dhe përfundojnë ballë për ballë me një realitet të errët.


Aktoret kryesor: Gugu Mbatha-Raw, David Oyelowo, Daniel Brühl, John Ortiz

Regjisor: Julius Onah

Shkrues: Oren Uziel (story by), Doug Jung (story by), Oren Uziel (screenplay by)

102 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org, Privacy Policy, DMCA
Disclaimer: This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!