The Nines (2007)

Dramë Fantazi Mister

Një aktor në telashe, një skenarist dhe një dizajner i mirënjohur lojërash kompjuterike i gjejnë jetët e tyre të ndërlidhura në mënyra misterioze dhe shqetësuese.


Aktoret kryesor: Ryan Reynolds, Melissa McCarthy, Hope Davis, Elle Fanning

Regjisor: John August

Shkrues: John August

100 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org, Privacy Policy, DMCA
Disclaimer: This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!