A Futile and Stupid Gesture (2018)

Biografi Komedi

Në vitet '70 dhe '80, suksesi dhe influenca e 'Llamba Kombëtare' krijon një perandori të re mediatike të mbikëqyrur në mënyrë brilante dhe të trazuar nga Dag Kenei.


Aktoret kryesor: Frank Gingerich, Morgan Gingerich, Annette O'Toole, Harry Groener

Regjisor: David Wain

Shkrues: Michael Colton, John Aboud, Josh Karp (based on the book by)

101 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org, Privacy Policy, DMCA
Disclaimer: This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!