Paddington 2 (2017)

Animuar Aventurë Komedi

Ariu Pedington jeton ne Londer ne nje familje shume te lumtur dhe ka shoke shume njerez. Por, jo te gjithe jane aq te drejte e zemermire si ai. Pedington do perballet me shume aventura qe e bejne te takoje njerez te rinj.


Aktoret kryesor: Michael Gambon, Imelda Staunton, Ben Whishaw, Madeleine Harris

Regjisor: Paul King

Shkrues: Paul King, Simon Farnaby, Michael Bond (

104 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org, Privacy Policy, DMCA
Disclaimer: This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!