A Clockwork Orange (1971)

Dramë Fantashkencë Krim

Kreu i një bande që punon për të kryer dhunë të çdo lloji, pasi lihet nga shokët e tij në duart e policisë, ai dënohet dhe burgoset, ndërkohë atij i ofrohet dhe një mundësi për liri: në këmbim që ai t'i nënshtrohet një terapie eksperimentale, por plani nuk shkon siç duhet...


Aktoret kryesor: Malcolm McDowell, Patrick Magee, Michael Bates, Warren Clarke

Regjisor: Stanley Kubrick

Shkrues: Stanley Kubrick (screenplay), Anthony Burgess (novel)

136 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org, Privacy Policy, DMCA
Disclaimer: This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!