Cop and a Half: New Recruit (2017)

Aksion Aventurë Komedi

Një fëmijë me zhvillim të parakohshëm dhe një oficer policie bashkojnë forcat për të kapur një kriminel të fuqishëm.


Aktoret kryesor: Lou Diamond Phillips, Lulu Wilson, Janet Kidder, Michael Coleman

Regjisor: Jonathan A. Rosenbaum

Shkrues: Scott Bindley, Arne Olsen (based on stories and characters by), Arne Olsen (story by), Adrian Vina

97 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org, Privacy Policy, DMCA
Disclaimer: This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!