Downsizing (2017)

Dramë Fantashkencë Komedi

Një satirë shoqërore në të cilën një njeri kupton se do të kishte një jetë më të mirë nëse do të zvogëlohej, duke u bërë pesë centimetra i gjatë, duke e lejuar atë të jetojë jetën midis pasurisë dhe shkëlqimit.


Aktoret kryesor: Matt Damon, Christoph Waltz, Hong Chau, Kristen Wiig

Regjisor: Alexander Payne

Shkrues: Alexander Payne, Jim Taylor

135 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org, Privacy Policy, DMCA
Disclaimer: This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!