A Pure Formality (1994)

Dramë Krim Triller

Onoff është një shkrimtar i njohur i cili nuk ka publikuar ndonjë libër të ri për mjaft kohë dhe është bërë një i vetmuar. Kur ai kapet nga policia në një natë të stuhishme, pa identifikim...


Aktoret kryesor: Gérard Depardieu, Roman Polanski, Sergio Rubini, Nicola Di Pinto

Regjisor: Giuseppe Tornatore

Shkrues: Giuseppe Tornatore (story), Giuseppe Tornatore (screenplay), Pascal Quignard (dialogue)

108 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org, Privacy Policy, DMCA
Disclaimer: This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!