Battle of the Drones (2017)

Aksion Triller

Një grup mercenarësh të aftë e gjejnë veten të tradhëtuar nga qeveria amerikane dhe janë të detyruar të luftojnë rrugën e tyre nga një ekip i ri dhe vdekjeprurës i njeriut dron.


Aktoret kryesor: Natassia Malthe, Dominique Swain, Michael Paré, Jason Earles

Regjisor: Mitch Gould

Shkrues: Mitch Gould, Jo Marr, Michael Philip

Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org, Privacy Policy, DMCA
Disclaimer: This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!