Lapland Odyssey 2 (2015)

Komedi

Jahne dhe shokët e tij nisin një aventurë te re. Nisen të festojnë, por përfundojnë duke kërkuar Lumin, vajzën e Jahneit, e cila humbet vazhdimisht. Ndërkohë Inaria po shijon një mbrëmje te këndshme larg shtëpisë.


Aktoret kryesor: Jussi Vatanen, Pamela Tola, Timo Lavikainen, Miia Nuutila

Regjisor: Teppo Airaksinen

Shkrues: Pekko Pesonen (screenplay), Pekko Pesonen (story), Jaakko Kaján (story)

87 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org, Privacy Policy, DMCA
Disclaimer: This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!