Along with the Gods: The Two Worlds (2017)

Aksion Dramë Fantazi

Pas një vdekjeje të papritur, zjarrfikësi Ja-hong dërgohet në jetën e përtejme nga tre mbrojtësit e tij. Vetëm pasi të kalojë 7 gjykime në 49 ditë dhe të provojë pafajësinë e tij në botën e të gjallëve, do mund të rimishërohet dhe tre mbrojtësit e tij do i qëndrojnë pranë gjatë gjithë gjykimeve.


Aktoret kryesor: Jung-woo Ha, Tae-hyun Cha, Ji-hun Ju, Hyang-gi Kim

Regjisor: Yong-hwa Kim

Shkrues: Ho-min Ju (story), Yong-hwa Kim

139 min
Cilësia: HDRip
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org, Privacy Policy, DMCA
Disclaimer: This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!