Exam (2009)

Mister Triller

8 kandidate vihen para nje provimi per te fituar nje vend pune shume te deshiruar. Kane ne dispozicion 80 minuta dhe perpara tyre kane vetem nje pyetje...


Aktoret kryesor: Adar Beck, Gemma Chan, Nathalie Cox, John Lloyd Fillingham

Regjisor: Stuart Hazeldine

Shkrues: Stuart Hazeldine, Simon Garrity (story), Stuart Hazeldine (story)

101 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org, Privacy Policy, DMCA
Disclaimer: This site does not store any files on its server! All contents are provided by non-affiliated third parties!