Closed Circuit (2013)

Dramë Krim Mister

Nje çeshtje e nje profili te larte terrorizmi papritur lidh bashke dy ish te dashuruar ne ekipin e mbrojtjes, duke vene ne prove kufijte e besnikerise se tyre dhe duke vendosur ne rrezik jeten e tyre.


Aktoret kryesor: Kate Lock, Katherine Press, Patrick Warner, Ricky Nixon

Regjisor: John Crowley

Shkrues: Steven Knight (screenplay)

96 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org