Moulin Rouge! (2001)

Aksion Dramë Muzikë

Christian, një shkrimtar i varfër, shkon ne Paris ne vitin 1899 dhe, shkon ne Moulin Rouge, dashurohet me Satinen, një grua e bukur, qe ekspozohet ne lokal. Pas një keqkuptimi Satina mendon se ai është duka i Monroth. Christian punësohet që të shkruaje një shfaqje ku si protagoniste kryesore do jete Satina.


Aktoret kryesor: Nicole Kidman, Ewan McGregor, John Leguizamo, Jim Broadbent

Regjisor: Baz Luhrmann

Shkrues: Baz Luhrmann, Craig Pearce

127 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org