The Book Thief (2013)

Dramë Luftë

I bazuar në librin e dashur best-seller, Hajdutja e Librave tregon historinë e një vajze të re të jashtëzakonshme të dërguar për të jetuar me një familje adoptuese në Gjermaninë e Luftës II Botërore. E intriguar nga libri i vetëm që ka sjellë me vete, ajo fillon të koleksionojë libra ndërsa i gjen. Me ndihmën e prindërve të saj të rinj dhe një të ftuar sekret poshtë shkallëve, ajo mëson të lexojë dhe krijon një botë magjike që i frymëzon të gjithë.


Aktoret kryesor: Roger Allam, Sophie Nélisse, Heike Makatsch, Julian Lehmann

Regjisor: Brian Percival

Shkrues: Markus Zusak (based on the novel by), Michael Petroni (screenplay)

131 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org