Green Street 3: Never Back Down (2013)

Aksion Dramë

Një udhëheqës i vjetër, i frontit kthehet pasi merr një telefonat nga miku tij , se vëllai i tij i vogël u vra, por a është në gjendje për të përballuar këtë situatë dhe a mund ta gjejë vrasësin?


Aktoret kryesor: Scott Adkins, Kacey Clarke, Joey Ansah, Jack Doolan

Regjisor: James Nunn

Shkrues: Ronnie Thompson

93 min
Cilësia: HD
Shiko trailer
Loading...
2009 - 2017, Filma24.org